Dostupnost

GEFCO v regiji Adriatik približuje Tunizijo vašemu podjetju!

22 Svibanj 2019

GEFCO Maroko je že vodilni v sektorju dobavne verige v državi. Vendar pa načrtujemo, da bomo kmalu podvojili svojo delovno silo in tako podprli njeno prihodnjo rast. GEFCO v regiji Adriatik že zagotavlja prevoz tovora v Maroko in Magreb, na relaciji Adria - Maroko, Tunizija, Alžirija.

Podpora širitve skupine PSA v Kentiri

Projekt povezave med Kenitro in Tangierjem bo pomagal bo Skupini PSA pomagal doseči njihove ambiciozne cilje za novo tovarno. Pričakovati je, da bo proizvodnja v Kenitri v letu 2019 dosegla proizvodnjo 100.000 vozil, do leta 2020 pa do 200.000 vozil letno. Projekt bo močno okrepil položaj GEFCA v Maroku. Da so lahko uspešno izpeljali vsak korak te kompleksne operacije, so sodelovali strokovnjaki Skupine GEFCO s celega sveta: usmerjanje vagonov iz pristanišča Saint Nazaire v Franciji, obnova in prilagoditev vagonov, nakladanje na ladjo in dostava v pristanišče Tangier. Vagone bo upravljal maroški državni urad za železnice (ONCF), ki prevaža vozila iz tovarne Skupine PSA v Kenitri do pristanišča Tangier, preden jih izvozijo v Evropo.

“Zelo smo zadovoljni, da je Skupina PSA ta vznemirljiv projekt zaupala GEFCU in prepričani smo, da imamo ustrezno strokovno znanje in možnosti s katerimi bomo ustvarili uspeh," je pojasnila Anne Lambusson, izvršna podpredsednica združenja za poslovanje s Skupino PSA v GEFCU in dodala: »Edinstveno strokovno znanje, ki ga imamo v GEFCU o dobavnih verigah nam omogoča, da se lotimo tega izrednega izziva in se veselimo prispevka k strategiji rasti naših strank«. Projekt je edinstven izziv v smislu industrijskih zahtev in zmogljivosti ter dokazuje močno partnerstvo med skupino PSA in GEFCOM.

Danes je GEFCO Maroko vodilni v sektorju dobavnih verig v državi in pričakujemo, da bomo kmalu podvojili svojo delovno silo ter tako podprli svojo prihodnjo rast.

Podijeli